Παρασκήνιο

Προσβλητικό φιλοδώρημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης ενώ η ακρίβεια «σφυροκοπάει» τα νοικοκυριά! video

Προσβλητικό φιλοδώρημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης ενώ η ακρίβεια «σφυροκοπάει» τα νοικοκυριά! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τσιμουδιά η κυβέρνηση για ουσιαστικές φοροελαφρύνσεις, που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν τα ελληνικά νοικοκυριά τα οποία δοκιμάζονται από την ακρίβεια! Αντίθετα, για άλλη μια φορά προσανατολίζεται σε «φιλοδώρημα»-προσβολή μόνο στους ευάλωτους πολίτες, διαρρέοντας σε φιλικά της μέσα ότι σκοπεύει να δώσει «Δώρο Πάσχα» έως τον Απρίλιο με τη μορφή στοχευμένου επιδόματος.

Ωστόσο, ακόμη και γι’ αυτό δεν μπορεί να προσδιορίσει ούτε το εύρος των δικαιούχων, ούτε το ύψος του ποσού, ούτε καν το πότε θα το δώσει. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν η κυβέρνηση θα είναι έτοιμη, περιορίστηκε να πει ο Γιάννης Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ με αφορμή το σχετικό πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Επεξεργαζόμαστε συνεχώς όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία» έλεγε και ξαναέλεγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζοντας ότι ο Μάρτιος θα είναι κρίσιμος για τις αποφάσεις. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι το στοχευμένο επίδομα θα είναι εφάπαξ. «Μιλάμε για κάτι που δεν θα είναι μέτρο μόνιμης στήριξης» είπε χαρακτηριστικά.

«Όταν έχουμε κάτι να πούμε, θα το πούμε μετρημένα» σημείωσε. Ο Γ. Οικονόμου απέφυγε να πει αν το στοχευμένο επίδομα θα αφορά τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους ανέργους ή όσους αμείβονται με τον κατώτατο μισθό.

Ακρίβεια είπατε; «Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας»! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αφήνει αβοήθητους τους πολίτες

«Τόσο το εύρος, όσο και το βάθος αυτής της στήριξης, είναι κάτι που προφανώς θέλουμε να έχει αποτέλεσμα. Άρα δεν θα είναι κάτι το οποίο θα είναι ασήμαντο, ούτε θα είναι επικοινωνιακού τύπου. Σχεδιάζουμε και θέλουμε να κάτι που θα έχει ουσιαστικό αποτύπωμα» υποστήριξε γενικόλογα.

Δείτε όσα είπε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X