Θέμα

Σάλος με καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρακολουθούσαν το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη

Σάλος με καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Παρακολουθούσαν το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παρακολουθούσαν το κινητό του Χρήστου Σπίρτζη. Την καταγγελία κάνει αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ που επισκέπτεται τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Αυτή την ώρα, τον ενημερώνουν ο διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου, και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατόπιν ελέγχου που έγινε, διαπιστώθηκαν ίχνη παρακολούθησης του κινητού του Χρήστου Σπίρτζη από το παράνομο λογισμικό Predator. Οι υποκλοπές, μάλιστα, έγιναν το ίδιο διάστημα με την παρακολούθηση του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη!

Κατά τις πληροφορίες, το κατασκοπευτικό λογισμικό Predator έστειλε στο κινητό του κ.Σπίρτζη δύο link-παγίδες τον περασμένο Νοέμβριο. Το ένα μάλιστα ήταν αυτό που είχε σταλεί και στα κινητά των Νίκου Ανδρουλάκη και Θανάση Κουκάκη.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό εάν ο κ. Σπίρτζης τα “πάτησε” και παγιδεύτηκε ή αν τα προσπέρασε. Σημειώνεται ότι ο βουλευτής είναι και τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Σπίρτζης ενημέρωσε σχετικά τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί, ενώ κρίθηκε πως θα πρέπει να γίνει άμεσα επίσημη καταγγελία.

Είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ, πέραν της καταγγελίας του γεγονότος, θα ζητήσει έρευνα σε βάθος επί του θέματος.

Οπως γίνεται αντιληπτό η παρακολούθηση του κινητού του βουλευτή και τομεάρχη Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει νέες τεράστιες διαστάσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και αναμένεται να προκαλέσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X