Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για Βρούτση και Άδωνι

Σφοδρή επίθεση Τσίπρα σε  Μητσοτάκη για Βρούτση και Άδωνι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διατηρώντας υψηλούς τόνους ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του, εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον Βρούτση αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη τόσο τα ΚΕΚ, όσο και για τις δηλώσεις με τα 300 κιλά.

«Βλέπω δίπλα σας τον κ. Βρούτση, κάθεται εκεί αμίλητος. Μιλάμε για κορυφαίο θράσος. Κατηγορήσατε τον ΣΥΡΙΖΑ, που ήρθε να υλοποιήσει προγράμματα που είχατε δεσμεύσει, ώστε να εκταμιευτούν τα χρήματα. Εσείς πήγατε να τα δώσετε σε φίλους σας. Είπατε κ. Μητσοτάκη αυτό που εσείς διαδίδετε “τι θα γινόταν αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ”. Θα σας πω τι θα γινόταν! Δεν θα υπήρχε υπουργός να υβρίζει τους Έλληνες πολίτες που κάθονται στο σπίτι τους χωρίς εισόδημα ότι θα γίνουν 300 κιλά», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τέλος για τις μάσκες είπε ότι αν μια οικογένεια πρέπει να ξοδεύει 10 ευρώ την ημέρα για μάσκες, αυτό δεν είναι σοβαρή κατάσταση. Απαντώντας στο τι θα γινόταν αν θα ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Γιάννη Βρούτση. Θα είχαμε σταθεί δίπλα σε όλους. θα εφαρμόζαμε ότι σε όλη την Ευρώπη από το μαξιλάρι όχι να τα κρατήσουμε για να τα πάρουν κάποιοι άλλοι αλλά ο κόσμος της δουλειάς.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X