Θέμα

Τουλουπάκη: «Απειλούν να με σκοτώσουν»

Τουλουπάκη: «Απειλούν να με σκοτώσουν»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αυτά είναι πρώτα λόγια της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, μετά την περίεργη – παρακρατικού τύπου διάρρηξη στο σπίτι της, από όπου – όπως φαίνεται μέχρι στιγμής – οι άγνωστοι δράστες δεν αφαίρεσαν συσκευές ή αντικείμενα αξίας, ωστόσο έκαναν άνω κάτω το γραφείο της και τα ντουλάπια που βρίσκονται στον χώρο, ψάχνοντας κάτι…

Συμπτωματικά ή όχι, το περιστατικό της διάρρηξης στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη, συνέπεσε με τη χτεσινή αποκάλυψη των «Δικογραφιών» ότι, δεν έχει υποβληθεί αίτημα αντικατάστασης της από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, στο 11μελές Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που αναμένεται να συνεδριάσει το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Η εισαγγελέας επέστρεφε σήμερα από τη γεννέτειρα της, την Κρήτη και πληροφορήθηκε ότι, διέρρηξαν το σπίτι της, ενώ βρισκόταν εν πλώ.

Παπαγγελόπουλος: «Απειλητικό μήνυμα η διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη»

«Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά»

«Απειλητικό μήνυμα, από τεράστια συμφέροντα», θεωρεί τη διάρρηξη στο σπίτι της εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σύμφωνα με τις «Δικογραφίες».

Ο πρώην υπουργός, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τη Βουλή, για οκτώ αδικήματα, με συγκατηγορούμενη και την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, δήλωσε:

«Θεωρώ τη διάρρηξη στο σπίτι της κ. Τουλουπάκη απειλητικό μήνυμα και σας υπενθυμίζω ότι, σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει δημόσια ότι, φοβάμαι και ότι, κινδυνεύει και η ζωή μου. Θέλουν μνα μου κλείσουν το στόμα και μετά τη διάρρηξη Τουλουπάκη, επιβεβαιώνομαι. Τα συμφέροντα είναι τεράστια. Το παρακράτος δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά. Δεν του αρκεί η ποινική δίωξη, που άσκησε παράνομα η Βουλή».

Διάρρηξη στο σπίτι της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη

Η εισαγγελέας Διαφθοράς, ήταν εξαιρετικά ανήσυχη, γιά το τι μπορεί να συμβαίνει, καθώς δεν είχε ακόμη εικόνα, γιά την κατάσταση, που επικρατούσε στο σπίτι της, μετα από τη διάρρηξη.

Όπως είπε στις «Δικογραφίες» και στη Μαίρη Μπενέα το πληροφορήθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία πήγε σήμερα πρωί – πρωί, για να καθαρίσει το σπίτι, άμα τη επιστροφή της κ. Τουλουπάκη από την Κρήτη.

Η οικιακή βοηθός, ήταν ο άνθρωπος, που μπήκε πρώτος στο σπίτι της εισαγγελέα και αντίκρυσε την καταστροφή, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της, οι διαρρήκτες δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο μέσα στο σπίτι, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν τίποτα, πιθανόν, γιατί δεν βρήκαν αυτό, που έψαχναν…

Ήταν τέτοια η αγωνία ή η μανία τους, που όπως είπε η εισαγγελέας στις «Δικογραφίες» έψαχναν, για έγγραφα, ακόμη και στο… πιάνο!

Έντρομη η οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην εισαγγελέα, που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα λόγια της κ. Τουλουπάκη, η οικιακή βοηθός έπαθε σοκ από το θέαμα και δεν ξαναμπήκε στο σπίτι, αλλά παρέμενε στο δρόμο, μέχρι την έλευση της αστυνομίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X