Eretiki Κριτική

Το “Ίριδα Visions” στηρίζει τον αγώνα σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου

Το “Ίριδα Visions” στηρίζει τον αγώνα σπουδαστών της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από τον Eretiko κριτικό Γιάννη Κρουσίνσκυ

To Ίριδα Visions” όχι μόνο πραγματοποιεί μια ιδανική κινηματογραφική χρονιά ως εντυπωσιακό Φεστιβάλ, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των Σινεφίλ, μα στηρίζει & τους Καλλιτέχνες.

Καλλιτεχνική Δράση & Συζήτηση

Οι εξελίξεις τρέχουν γρήγορα. Οι Καλλιτέχνες αντιδρούν γενναία απέναντι στο ΠΔ85/2022. Σε ένα ενιαίο μέτωπο με κοινό σκοπό, έχει δημιουργηθεί πλέον μια πρωτοφανής συσπείρωση από σπουδάστριες/σπουδαστές των δραματικών σχολών, σχολών χορού και γενικότερα από ένα πλήθος διαμαρτυρόμενων Καλλιτεχνών.

Το “Ίριδα Visions” φυσικά δεν θα μπορούσε ποτέ να απουσιάζει από τόσο σημαντικά εξελισσόμενα γεγονότα, που αφορούν άμεσα τον Πολιτισμό. Εκτάκτως λοιπόν, σε ιδιαίτερη εκδήλωση το Σάββατο 18/2 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο της Ίριδος (Ακαδημίας 55) Καλλιτεχνική Δράση & Συζήτηση από σπουδάστριες/σπουδαστές της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Στην αλληλέγγυα αυτή φιλοξενία από το “Ίριδα Visions” θα ακολουθήσει παρουσίαση του χρονολογίου για τον αγώνα των εν λόγω σπουδαστών. Το εγχείρημα αυτό αποτελεί στην πραγματικότητα αγώνα όλων μας. Είσοδος Ελεύθερη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X