Γυναίκα

Ψώνια: Τελικά μας βοηθούν να αποβάλλουμε το άγχος

Ψώνια: Τελικά μας βοηθούν να αποβάλλουμε το άγχος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα ψώνια και πιο συγκεκριμένα σε καταστήματα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες των γυναικών και πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει πως προτιμούν να ψωνίσουν παρά να βγουν ένα βράδυ για φαγητό και ποτό.

Το ξέρεις πως οι άνδρες έχουν την τάση να μας κακοχαρακτηρίζουν και να ξινίζει το πρόσωπο τους όταν μιλάμε για μαγαζιά, μόδα και για την επόμενη εξόρμηση μας αλλά πλέον δεν μπορούν να πουν τίποτα καθώς η επιστήμη μίλησε και έχουμε κάθε δικαιολογία με το μέρος μας.

Μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Michigan στις Ηνωμένες Πολιτείες, πραγματοποίησε μια μελέτη η οποία βασίστηκε σε τρεις σειρές διαφορετικών πειραμάτων  και έγινα πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων, η οποία αποτελούνται κυρίως από γυναίκες,.

Η έρευνα αυτή, που λες, απέδειξε πως τα ψώνια έχουν τρομερά αποτελέσματα και καταπολεμούν τη μελαγχολία και τη θλίψη. Στην έρευνα φάνηκε πως όσοι ψώνισαν ήταν τρεις φορές πιο ευτυχισμένοι από αυτούς που κοίταζαν απλά τις βιτρίνες. Μάλιστα, μέσα από την έρευνα φάνηκε πως ανεβαίνουν τα επίπεδα αυτοεκτίμησης, και τώρα πλέον μπορούμε να καθίσουμε στον καναπέ μας και να σκεφτούμε που θα πάμε αύριο για να καταπολεμήσουμε το άγχος μας.

Δείτε ακόμη: Emma Stone: Η άφιξη της στην Ελλάδα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X