Διεθνή

Σάλος στα διεθνή ΜΜΕ για την αντιμετώπιση της Προέδρου της Κομισιόν στην Άγκυρα (pics)

Σάλος στα διεθνή ΜΜΕ για την αντιμετώπιση της Προέδρου της Κομισιόν στην Άγκυρα (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν να στέκεται όρθια και αμήχανη μπροστά στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ και τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς δεν είχε προβλεφθεί θέση για εκείνη στην αίθουσα συσκέψεων στο προεδρικό μέγαρο της Τουρκίας.

Ένα «εχμ» ακούγεται να λέει στο βίντεο, μέχρις ότου να βρεθεί η λύση και να καθίσει σε έναν απομακρυσμένο καναπέ. Σάλος προκλήθηκε στα διεθνή μέσα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση της προέδρου της Κομισιόν.

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα Washington Post, «η Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν είναι η πρώτη γυναίκα ηγέτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κέρδισε και μια θέση στο πλευρό των Ερντογάν και Μισέλ».

Γερμανός συντάκτης του Associated Press, σχολίασε πως “αυτή η αμηχανία είναι ο νέος όρος για το πως δεν πρέπει να είναι η σχέση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας”.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η φράση “την έστειλαν στον καναπέ”, ενώ ο ιστότοπος Politico, ονόμασε το περιστατικό “Sofagate” – Η ημέρα με μία λέξη: “Χμ” και έκανε λόγο για δεύτερης κατηγορίας συμπεριφορά προς την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Κομισιόν, που την εκτόπισαν στον καναπέ.

Ντουμπάι: Απέλαση για τα γυμνά «μοντέλα» που πόζαραν σε μπαλκόνι! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X