Sex

Βρετανίδα σε απόγνωση: Ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της έχει 100 στύσεις την ημέρα

Βρετανίδα σε απόγνωση: Ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της έχει 100 στύσεις την ημέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βρετανίδα σε απόγνωση: Μια Βρετανίδα είπε ότι ο σύντροφός της έχει έως και 100 στύσεις κάθε ημέρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να περιορίσει την αχαλίνωτη… λίμπιντό του, όπως γράφει η «Mirror». Η Βίκι λέει ότι η συνεχής ανάγκη του Λούκας να κάνουν έρωτα, περιορίζει τον χρόνο της.

Η Vikki Brown και ο Lucas Martins γνωρίστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και από τότε είναι μαζί. Ζουν χωριστά, αλλά βλέπουν ο ένας τον άλλον συχνά, αλλά υπάρχει μια δυσκολία. Η Vikki λέει ότι «δεν υπάρχει ξεκούραση» από τις συνεχείς στύσεις του συντρόφου της.

Η ίδια ανέφερε ότι «τα πάντα μπορεί να τον διεγείρουν και ότι μπορεί να ερεθιστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε είναι στο σπίτι βλέποντας μια ταινία είτε έξω κάνοντας τα ψώνια και τώρα έχει φτάσει στα όριά της».

Η Vikki, εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Από την αρχή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε μπορεί να έχει στύση, μέχρι και πενήντα με εκατό φορές την ημέρα. Αρκεί να καθίσουμε να δούμε μια ταινία, να περπατήσουμε στον δρόμο ή να πάμε σε φίλους για καφέ. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, αλλά, απλά, γελάει με αυτό».

Η Vikki ήταν προηγουμένως μόνη της για αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της όταν γνώρισε τον Lucas. Λέει ότι η συνεχής επιθυμία του για σεξ έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχει προσωπικό χρόνο και παλεύει να προλάβει τις δουλειές και τα ραντεβού της, ενώ παράλληλα ικανοποιεί τις επιθυμίες του ερωτικού της φίλου. Παρά το γεγονός ότι ανέφερε το θέμα του συντρόφου της σε γιατρό, της είπαν ότι δεν πρόκειται για ιατρικό ζήτημα.

«Σε όλη την διάρκεια της σχέσης μας είχε πάντα στύση -σε καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήριο- δεν υπάρχει καθόλου ανάπαυση από αυτό και απλώς αναρωτιόμουν αν άλλα ζευγάρια είναι έτσι. Μπορεί να κοιμηθεί με στύση και να ξυπνήσει με στύση», είπε η Βίκι και συμπλήρωσε: «Του μίλησα γι αυτό και μου απάντησε ότι πάντα πίστευε στην καλή επαφή με γυναίκα και την μέλλουσα σύζυγό του».

Από την πλευρά του ο Λούκας μιλώντας γι αυτό το θέμα ανέφερε: «Φαίνεται ότι είναι φυσικό αυτό, έχω μια υπέροχη γυναίκα δίπλα μου, είναι Θεά, αρκεί μόνο να με κοιτάξει και να μου μιλήσει. Από τη στιγμή που η φερομόνη και η τεστοστερόνη συνδέονται σωστά, μπορώ εύκολα να πάω στο κρεβάτι, να κοιτάξω τη Βίκι και να έχω στύση, κοιμάμαι και ξυπνάω έτσι».

Και συνέχισε: «Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει, αλλά οφείλεται στη γυναίκα που έχω δίπλα μου, για μένα είναι Θεά, την βλέπω σαν απαγορευμένο φρούτο που θέλω να το φάω. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό».

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε, μπορεί να έχει στύση, Συμβαίνει από 50 έως 100 φορές την ημέρα», εξήγησε η Βίκι, η οποία εργάζεται στον τομέα της υγείας. «Μπορεί να καθόμαστε να βλέπουμε μια ταινία, να περπατάμε στο δρόμο ή να πηγαίνουμε σε φίλους για έναν καφέ και έχει στύση. Μερικές φορές είναι ντροπιαστικό, αλλά απλώς γελάει γι’ αυτό», πρόσθεσε.

 

 

 

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X