Show Biz

Αλέξης Τσίπρας: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί σε επερχόμενη ταινία του Γαβρά

Αλέξης Τσίπρας: Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί σε επερχόμενη ταινία του Γαβρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και όμως! Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ένα από τα άτομα που θα βρίσκονται στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο», μόνο που δε θα τον δούμε με σάρκα και οστά αλλά θα τον υποδυθεί γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα δει τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να τον υποδύεται και ο ηθοποιός μίλησε στο People για αυτή την εμπειρία.

Συγκεκριμένα ανέφερε στις ερωτήσεις που του έγιναν:

Από πόσες οντισιόν πέρασες για να πάρεις τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά, βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη, Ενήλικοι Στο Δωμάτιο;

Τα πρώτα κάστινγκ ήταν τρία . Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι δεν ήξερα ότι θα είναι αυτός ο σκηνοθέτης. Νομίζω ούτε οι υπόλοιποι ηθοποιοί γνώριζαν κάτι. Το μόνο που είχαμε καταλάβει είναι ότι πρόκειται για κάτι μεγάλο, αλλά ύστερα σκεφτόμασταν «Ναι, οκ, ένας μεγάλος ξένος σκηνοθέτης κ.λπ., μας παραμυθιάζουν οι casting directors». Όταν μου δήλωσαν «Έχεις ραντεβού με τον κ. Γαβρά», έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν σαν ένας Άγιος Βασίλης που ήρθε καλοκαιριάτικα, πέρσι τέτοια εποχή, και μου χάρισε το καλύτερο δώρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μιά ζωή στα πλάτω…παρέα με τα @mango @mango_man @mangooutfits #interwiew #happyday @stam_tsimtsili @alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Τι θα ρωτούσες τον Αλέξη Τσίπρα, αν τον είχες απέναντί σου;

Τον μελέτησα πολύ. Παρακολούθησα περισσότερα από 200-300 βίντεο από την εποχή ακόμη που πρωτοεξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Προσπάθησα να τον σκιαγραφήσω, δεν σου κρύβω ότι στο γύρισμα ήρθα πολλές φορές σε φόρτιση. Μου έρχονταν ξανά στο μυαλό θύμησες: οι τράπεζες, το δημοψήφισμα, η διαπραγμάτευση. Αλλά η ταινία δεν έχει στόχο να δικαιώσει ή να κατακεραυνώσει τους ήρωες. Κυρίως, θέλει να δείξει έναν ολόκληρο μηχανισμό που προσπαθεί να στραγγαλίσει ένα μέλος της και να το φέρει στο τέλμα. Τώρα, αν είχα απέναντί μου τον Αλέξη Τσίπρα, θα ήθελα να μάθω τι αισθανόταν εκείνη τη μέρα της διαπραγμάτευσης, εκείνες τις 15 ώρες. Εντάξει, ίσως μάθαινα και κάποιο παραπολιτικό, όπως πώς μιλούσε ο Σόιμπλε, τι ζητούσε η Μέρκελ κ.ο.κ.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X