Show Biz

Άννα Φόνσου: Μιλά για μια ακόμη φορά για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου

Άννα Φόνσου: Μιλά για μια ακόμη φορά για την «εξαφάνιση» του Γιώργου Μαρίνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Φόνσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο και για το γεγονός πως τον ψάχνει συνεχώς αλλά δεν τον βρίσκει για να μπορέσει να βεβαιωθεί ότι είναι καλά.

Ο Γιώργος Μαρίνος αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας πριν από αρκετό καιρό και από τότε δεν είναι λίγοι αυτοί που τον αναζητούν. Μεταξύ αυτών και η γνωστή ηθοποιός.

Η Άννα Φόνσου είπε συγκεκριμένα στον Γιώργο Λιάγκα για τις προσπάθειες που έχει κάνει για να τον βρει:

«Είναι κάποιος άνθρωπος που τον περιποιείται από ό,τι έχω μάθει αλλά δεν θέλει να μας πει πού και πώς είναι. Δεν ξέρω γιατί… Δυστυχώς δεν ξέρω γιατί αυτός ο άνθρωπος όποτε ανακατεύομαι με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι θα μου κόψει τα πόδια. Δεν έχω σταματήσει επειδή με απειλεί, αλλά όσο και να ψάξω… τίποτα. Πήρα και κάτι συγγενείς του Γιώργου, επειδή αυτοί έχουν δικαίωμα να ψάξουν. Δεν ξέρω!».

Η ηθοποιός είπε στη συνέχεια:

«Ζει ο Γιώργος κάπου στη Γλυφάδα ή Βούλα. Δεν ξέρω πού, αλλάζει σπίτια. Οικονομικά νομίζω είναι καλά. Μία κοπέλα που είχε για να τον περιποιείται μου είπε ότι είναι καλά. Ζει σε ένα ωραίο σπίτι, δεν είναι δυστυχισμένος. Μια χαρά! Μπορεί να μη θέλει και ο Γιώργος να είναι με κόσμο. Γιατί και όταν ήταν στο Σπίτι του Ηθοποιού δεν ήθελε πολλά πολλά με κόσμο, μόνο με εμένα μιλούσε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X