Show Biz

Αθηνά Ωνάση: Η μοναχική ζωή της Αθηνάς Ωνάση – Πού ζει μετά το διαζύγιο

Αθηνά Ωνάση: Η μοναχική ζωή της Αθηνάς Ωνάση – Πού ζει μετά το διαζύγιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση ζει στο Φαλκενσβάαρντ, μια κωμόπολη στο νότο της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ελένη» και ρεπορτάζ του ευρωπαϊκού τύπου, η Αθηνά Ωνάση διάλεξε αυτή την μικρή κωμόπολη μιας και εκεί οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την ιππασία και την εκτροφή αλόγων, όπως δηλαδή κάνει και εκείνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κάτοικοι του Φαλκνεσβάαρντ την βλέπουν συχνά πυκνά να βγαίνει στο κέντρο της πόλης, ή να κάνει τα ψώνια της στα καταστήματα, ντυμένη απλά, με τζιν ή αθλητικά.

Η χρυσή κληρονόμος μένει σε μία υπέροχη ξύλινη βίλα, που διαθέτει έξτρα χώρους για τα άλογά της, αφού ως γνωστόν λατρεύει τα άλογα και την ιππασία.

Η Αθηνά Ωνάση προτιμά να ζει ήσυχα και πειθαρχημένα μετά τον χωρισμό της με τον Αλβάρο, αποφεύγοντας τα πάρτι και τα ξενύχτια όπως έκανε παλιότερα.

Η αφοσίωση της στα άλογα ίσως να είναι και σαν ψυχοθεραπεία για εκείνη ώστε να ξεπεράσει τον χωρισμό της. Μάλιστα πέταξε μέχρι το Ντουμπάι και αγωνίστηκε σε αγώνα ιππασίας καταφέρνοντας να κερδίσει την τέταρτη θέση.

Η σχέση της με την Ελλάδα

Οι σχέσεις της διάσημης κληρονόμου με την Ελλάδα, δεν είναι και από τις καλύτερες καθώς έχει να επισκεφθεί την χώρα περίπου 12 χρόνια.

Η τελευταία φορά ήταν το 2007, είχε έρθει για το “Athina Onassis horse show” στην διοργάνωση που συμμετείχε ο πρώην σύζυγος της, Αλβάρο.

https://youtu.be/qGS3zesQ420

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X