Show Biz

Ελεονώρα Μελέτη: Τι απαντά για το εξώδικο της Χριστοπούλου στον Alpha;

Ελεονώρα Μελέτη: Τι απαντά για το εξώδικο της Χριστοπούλου στον Alpha;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε τη φετινή σεζόν να είναι μια από τις πρωταγωνίστριες και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή της ήταν εξαιρετικά καλά.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν η Έλενα Χριστοπούλου έστειλε εξώδικο στο κανάλι Alpha όπου παρουσιάζεται η εκπομπή της, καθώς όταν είχε κληθεί ο Πάνος Καλλίτσης-πρώΗν σύζυγος της Έλενας- μίλησε για εκείνη και αυτό δεν της άρεσε καθόλου.

Η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συνδέεται φιλικά με το πρώην ζευγάρι έδωσε τη δική της απάντηση για το συμβάν μέσω της συνέντευξης της στο περιοδικό Gala και την Αφροδίτη Γραμμέλη όταν ρωτήθηκε για τις ευθύνες που μπορεί να φέρει:

«Όχι. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X