Show Biz

Φελίσια Λαπάτη: Μιλά για την εγκυμοσύνη και το bullying που δέχτηκε μικρή

Φελίσια Λαπάτη: Μιλά για την εγκυμοσύνη και το bullying που δέχτηκε μικρή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από τα μέσα Μαρτίου υπήρχε η φημολογία ότι η Φελίσια Λαπάτη είναι έγκυος. Η ίδια δεν θέλησε να απαντήσει σε αυτό μέχρι που έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό για το πόσο γρήγορα έγινε.

Με τον σύντροφό της γνωρίζονταν 4 μήνες όταν το έμαθε. Στην ουσία όταν θα γεννηθεί το παιδί, δεν θα απέχει πολύ η διάρκεια της σχέσης της μαμάς με τον μπαμπά.

Αφού έκανε και σχετικά stories στο Instagram για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη, η Φελίσια Λαπάτη μίλησε σήμερα στο Πρωινό για το χαρμόσυνο γεγονός. Κι όχι μόνο γι΄αυτό. Μίλησε και για τους λόγους που την ώθησαν να κάνει κανάλι στο Youtube.

https://youtu.be/JnwLKS0qgxU

“Με το σύντροφό μου γνωριζόμασταν μόνο τέσσερις μήνες όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Θέλαμε κάποια στιγμή, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα γίνει τόσο σύντομα. Τελικά αυτά που δεν σχεδιάζεις είναι τα καλύτερα. Αγχώθηκα τι θα πει ο κόσμος που έμεινα έγκυος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Έχω πάρει μόνο πέντε κιλά στην εγκυμοσύνη και περιμένω αγοράκι.

Στο youtube μοιράζομαι ιδέες, απόψεις, πράγματα που θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που βρέθηκε στη θέση μου. Επειδή μικρή δέχτηκα bullying για τα κιλά μου αποφάσισα να κάνω κανάλι στο youtube. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου. Άλλαζα συχνά σχολεία και τα παιδιά στην αρχή μέχρι να μάθουν το όνομά μου με φώναζαν χοντρή. Δεν ήθελα να πάω σε παιδοψυχολόγο γιατί όλοι θεωρούσαν ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν το πρόβλημα για όλα”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X