Show Biz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τελικά είναι σε σχέση;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τελικά είναι σε σχέση;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει ανάψει «φωτιές» τις τελευταίες μέρες στην εκπομπή «Το Πρωινό» και όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αφού την έχουν δει να κυκλοφορεί με νέο άνδρα στο πλευρό της.

Ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή πως η παρουσιάστρια είναι σε σχέση αλλά από ότι φαίνεται, η Κωνσταντίνα θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έστειλε μήνυμα στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Παραδεισανού και της είπε τι συμβαίνει.

Η δημοσιογράφος είπε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Μετά από 2,5 χρόνια σιωπής, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χθες το απόγευμα μου έστειλε μήνυμα. Δεν είχε τύχει να μιλήσουμε. Εκατέρωθεν σιωπής. Το τελευταίο μήνυμα το είχα στείλει στα γενέθλια της το 2017. Μας βλέπει και ήθελε να παρέμβει σε σχέση με αυτά που είπε ο Άρης προχθές κι εγώ χθες για τα προσωπικά της. Από ότι μου είπε, δεν είναι σε σχέση, δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Θέλει να προστατεύσει φαντάζομαι τα προσωπικά της, δεν θέλει να εκτεθεί ακόμα γιατί στο παρελθόν η κοπέλα έχει «καεί», είχαν γραφτεί πράγματα».

Πάντως, η Σπυροπούλου «έσπασε» τη σιωπή της γιατί είχε να μιλήσει πολύ καιρό με τη δημοσιογράφο και τελικά έγινε για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2020: Αυτή είναι η επικρατέστερη τραγουδίστρια για να μας εκπροσωπήσει

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X