Show Biz

Λάκης Γαβαλάς: Επεισόδιο με μοναχούς στο αεροδρόμιο – «Έπρεπε να αφοριστούν» (βίντεο)

Λάκης Γαβαλάς: Επεισόδιο με μοναχούς στο αεροδρόμιο – «Έπρεπε να αφοριστούν»  (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, με την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς  ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο αναμένοντας να επιβιβαστεί στην πτήση του. Ο γνωστός σχεδιαστής, ο οποίος ταξίδευε μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη, συναντήθηκε με μία ομάδα μοναχών από τη Ρωσία.

«Τι είσαι; Γυναίκα ή άνδρας;» τον ρώτησε ένας από αυτούς,  προκαλώντας την αντίδραση του γνωστού σχεδιαστή, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο από τον Γιώργο Τσαλίκη, που το ανέβασε στα social media.

«Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;». «Μοναχός είμαι» του απάντησε ο μοναχός. «Και μοναχός θα μείνεις» συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Είσαι Έλληνας;» συμπλήρωσε ο ιερέας. «Εσένα τι σε νοιάζει τι είμαι; Ληξιαρχείο είσαι;» του απάντησε και πρόσθεσε ο μοναχός: «Άνθρωπος, γυναίκα, τι είσαι;».

«Εσύ δεν είσαι γέροντας, είσαι ένας ηλίθιος άνθρωπος και θα βγεις και στην τηλεόραση σε λίγο. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί είσαι άνθρωπος, δεν προσεύχεσαι στον Θεό για τους ανθρώπους, κάνεις διακρίσεις», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.



 

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Η βαθιά μου πίστη στο Θεό με έχει σώσει από μικρό παιδί. Κάνω ομολογία πίστεως χωρίς κανένα φόβο γιατί η παρουσία Του είναι ολοζώντανη στη ζωή μου. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου σίγουρα δεν είναι κάτι που ο Θεός που είναι αγάπη θα ήθελε από τους εκπροσώπους του εδώ στη γη. Λυπηρό. Το 2024 στο business lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη ο εξευτελισμός ενός συνανθρώπου μας που απλά πήγε να ταξιδέψει για να πάει στη δουλειά του. Και μετά μέσα στο αεροπλάνο οι “κύριοι” καθήμενοι στη business τον υποδέχτηκαν με ακόμα χειρότερους χαρακτηρισμούς λέγοντας του δυνατά μπαίνοντας “είσαι π@@@της” Πόσο λυπηρό».

 

Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά στο Πρωινό

«Ήταν από ρωσικό μοναστήρι, όμως μιλούσαν ελληνικά. Έκαναν κρίσεις σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί έπρεπε να αφοριστούν, όχι γι’ αυτά που είπαν σε εμένα, αλλά για τον τρόπο που εκμεταλλεύονται την εκκλησία και τα θεία. Από εκεί και πέρα, ας κάνει κάτι η εκκλησία και τα μοναστήρια μας που τρώνε και πίνουν τζάμπα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς στο Πρωινό.

Περιγράφοντας τι έγινε, ο σχεδιαστής ανέφερε : «Μπήκα μέσα, εντάξει φοράω και είμαι πέρλα και θα βάλω τέσσερις τώρα, θα με αφορίσει αυτός. Αυτοί γυρίζουν και λένε “είσαι άντρας ή γυναίκα;” και του λέω αυτό μπορείς να το πεις στην κάμερα;“».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X