Show Biz

Ο Ανδρέας Γεωργίου φέρνει στις «8 Λέξεις» πασίγνωστη ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στη «Τόλμη και γοητεία» (pic)

Ο Ανδρέας Γεωργίου φέρνει στις «8 Λέξεις» πασίγνωστη ηθοποιό που πρωταγωνιστούσε στη «Τόλμη και γοητεία» (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κίνηση αποφάσισε να κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου και θα δούμε στη σειρά του «8 Λέξεις» ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ανακοίνωσε μέσω Instagram πως στη σειρά αναμένεται να παίξει η γνωστή ηθοποιός, Katherine Kelly Lang, την οποία γνωρίσαμε μέσω της θρυλικής σειράς «Τόλμη και γοητεία» και υποδύθηκε την Brooke.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου ανήρτησε δυο video όπου βλέπουμε τη γνωστή ηθοποιό να μιλάει για τη συνεργασία τους και ο ηθοποιός συνόδευσε τα video με την εξής λεζάντα:

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82) στις

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X