Media

Πρόσωπο του ΑΝΤ1 καλούσε σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα! Σφοδρές αντιδράσεις

Πρόσωπο του ΑΝΤ1 καλούσε σε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα! Σφοδρές αντιδράσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η νεαρή Influencer που ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 , με τα μπλε μαλλιά και την εκκεντρική εμφάνιση καλούσε μέσα από τα Instagram Stories της τον κόσμο και τους διαδικτυακούς της φίλους να κατέβουν όλοι στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

ΑΝΤ1

Όπως ήταν επόμενο, προκλήθηκε χαμός στα social media, καθώς δεν γίνεται να πραγματοποιούνται συναθροίσεις και πορείες σε μια χώρα, η οποία πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού και καθημερινά τα νέα κρούσματα είναι χιλιάδες.

Πολυτεχνείο: Η αστυνομία έχει σχέδιο ακόμα και για Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη!

“Αύριο στις 12:00, εγώ και οι φίλες μου θα είμαστε στο Σύνταγμα, να διαμαρτυρηθούμε για όλη αυτή τη “χούντα” που ζούμε, που δεν έχει να κάνει με την πανδημία αλλά με τρομοκρατία. Δεν είναι ζωή αυτό. Όσοι θέλετε και δεν φοβάστε και όσοι δεν αντέχετε σας περιμένουμε στο Σύνταγμα.

Η Έλενα Ακρίτα παίρνει θέση για το Πολυτεχνείο! Ηλίθιοι και επικίνδυνοι

Θέλω να σας τονίσω ότι είναι μεγάλο ρίσκο για έναν Infuencer να παρακινήσει το κοινό για κάτι και καλά παράνομο. Αλλά εγώ δεν αντέχω να μη το κάνω, κάθε μέρα σφίγγει ο κλοιός όσο περνάει ο καιρός. Δεν έχει να κάνει με αυτό που βιώνει ο κόσμος και η χώρα μας. Είναι περισσότεροι οι μπάτσοι από τους γιατρούς…” αναφέρει η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X