Media

Σεξουαλική παρενόχληση – Π. Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”»

Σεξουαλική παρενόχληση – Π. Κοκκινόπουλος: «Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος πήρε θέση στον καταιγισμό εξελίξεων που στροβιλίζονται γύρω από τον χώρο του θεάτρου ,με ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αποδοκίμασε με αιχμηρό τόνο σχόλια του τύπου «εμένα δεν μου συνέβη» που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και προέτρεψε άπαντες να δείξουν ενσυναίσθηση στα τραυματικά βιώματα που έζησαν κάποιοι και να σταματήσουν να περιστρέφονται μονάχα γύρω από τον εαυτό τους.

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους.

Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως , λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CLNxP2JFCKs/

Δούκα σε Καρύδη: «Λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θύματα με τους θύτες»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X