Show Biz

Σοφία Μουτίδου: Άγριο «χώσιμο» στην Στεφανίδου για το ανόητο poll με τον Ζακ Κωστόπουλο

Σοφία Μουτίδου: Άγριο «χώσιμο» στην Στεφανίδου για το ανόητο poll με τον Ζακ Κωστόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μία ανόητη το λιγότερο δημοσκόπηση προχώρησε  η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου τη Δευτέρα που μας πέρασε. Το «Μαζί σου» έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ και μέσω Twitter ζήτησε από τους τηλεθεατές να τοποθετηθούν σχετικά με τη βιαιοπραγία στο Ζακ Κωστόπουλο.

Ο 33χρονος που έφυγε από τη ζωή δέχτηκε αρκετά χτυπήματα  από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και έναν ακόμη άντρα. Η εκπομπή λοιπόν ζήτησε από τον κόσμο να τοποθετηθεί αν συμφωνεί η όχι με τον λιντσάρισμά του.

Το συγκεκριμένο poll έφερε άφθονες αντιδράσεις σε social media και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα άτομα που αντέδρασαν ήταν και η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου. Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και για μία ακόμη φορά πήρε θέση σχετικά με το συμβάν.

Η ηθοποιός ανέβασε βίντεο στο Facebook στο οποίο απευθύνεται στην παρουσιάστρια για όσα συνέβησαν.

«Τατιάνα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Είναι αλήθεια; Το έβγαλες στον αέρα αυτό το γκάλοπ; Θέλω να μου πεις εσύ, ισχύει;

Έκανες γκάλοπ που λέει πόσο συμφωνούμε με τον κοσμηματοπώλη; Γιατί πάει αλλού η φάση. Μην πάρεις τηλέφωνο. Πες το μου σε ένα δημόσιο μέσο. Πες Σοφία ναι το έκανα, γράψτο σε ένα comment.

Δεν πιστεύω ότι είσαι αυτό το πράγμα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένα έμψυχο ον που κάνει ένα τέτοιο γκάλοπ.

Τώρα αν δεν το έκανες και είναι οφθαλμαπάτη μου, το καταλαβαίνω. Αν το έκανες όμως, ποια είναι η γνώμη μου. Μία ημέρα θέλω να ξυπνήσεις, να ξεβαφτείς, να βγάλεις όλα αυτά που φοράς, να λούσεις το μαλλί σου και να το στεγνώσεις απλά με πιστολάκι. Θα πάρεις την κάμερα του κινητού σου και θα πεις με δάκρυα “Ζητώ συγγνώμη”».

Δείτε το βίντεο.

https://www.facebook.com/sofia.moutidou.9/videos/vb.100004662638756/1056125681219510/?type=2&video_source=user_video_tab

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X