Show Biz

Στέλλα Μπεζαντάκου: “Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη”

Στέλλα Μπεζαντάκου: “Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα τελευταία χρόνια οι παρουσίες της στην τηλεόραση είναι πολύ σπάνιες και σποραδικές. Από τότε που παντρεύτηκε ειδικά, αντιλήφθηκε ότι η υπερέκθεση των περασμένων ετών δεν θα της κάνει καλό. Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αντιμετώπιση που ετύγχανε παλιότερα.

Με μια εμφάνιση αντάξια της φήμης της όλα αυτά τα χρόνια, η Στέλλα Μπεζαντάκου βρέθηκε στο The 2Night Show και ήταν απολύτως εκθαμβωτική. Το φόρεμα της είχε ένα πολύ βαθύ ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της, ενώ ήταν και αρκετά…μίνι.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου εξήγησε στην εκπομπή την ενόχληση της για τον τρόπο που την είχαν αντιμετωπίσει στο παρελθόν και αναφέρθηκε στο γιατί δεν έκανε παιδί, ενώ ήταν κάτι που ήθελε πολύ.

“Σε μια γυναίκα εντυπωσιακή, σέξι πάντα θα γίνονται ακατάλληλες προτάσεις. Ακόμα κι αν είσαι σοβαρή. Η εμφάνισή μας δεν μας χαρακτηρίζει. Μία προκλητική γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι και διαθέσιμη. Είναι δουλειά. Στην καθημερινότητά μας είμαστε αλλιώς. Είναι δυνατόν να μη βρεθούν κάποιοι που θα πουν ότι θέλουν; Με έχουν αδικήσει όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν προβάλλει ένα προφίλ που δεν ανταποκρίνεται σε μένα 100%. Με έχουν πειράξει αρκετά πράγματα και μην ξεχνάς ότι ήμουν σε μια τηλεόραση πολύ σκληρή. Από το 2000 μέχρι το 2010 γινόταν πανικός.

Αν γινόμουν μαμά δεν θα επέστρεφα στη νύχτα. Θα καθόμουν στο σπίτι να μεγαλώσω το παιδάκι μου. Έτσι κι αλλιώς τα έκανα και τα έχω χορτάσει αυτά. Δυστυχώς, ήρθαν έτσι τα πράγματα και δεν μπόρεσα να κάνω ένα παιδί. Είναι πολύ δύσκολο. Έκανα μια εξωσωματική, αλλά δεν θα ήθελα να ξαναμπώ σ’ αυτή τη διαδικασία. Θεωρώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται”.

https://youtu.be/eMKNkQjOkQs

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X