Show Biz

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος με έμφραγμα-Με C-130 στην Αθήνα

Στο νοσοκομείο ο Στέλιος Ρόκκος με έμφραγμα-Με C-130 στην Αθήνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Στέλιος Ρόκος με C-130 της πολεμικής αεροπορίας διακομίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής είχε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» από τη Λήμνο στην οποία διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής, ο Στέλιος Ρόκκος έφτασε στο νοσοκομείο του νησιού, αφού κάποια συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, ανησύχησαν τον ίδιο και τους οικείους του. Οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών, έτσι λίγη ώρα αργότερα ο 58χρονος τραγουδιστής μεταφέρονταν με C-130 στην Αθήνα.

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι, η “Πύλη Αξιού”, το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος κοινοποίησε την παρακάτω ανακοίνωση: «Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση», ανέφερε η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Στέλιος Ρόκκος είχε χάσει τον αδερφό του τον Ιούνιο του 2021 από ανακοπή καρδιάς, γεγονός που έκανε τον γνωστό τραγουδιστή να πάρει άμεσα στην απόφαση να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X