Show Biz

Τάκης Ζαχαράτος: Τι είπε για την 30χρονη πορεία του στο σανίδι

Τάκης Ζαχαράτος: Τι είπε για την 30χρονη πορεία του στο σανίδι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας στη Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως κάποιοι άνθρωποι δεν ήξεραν αν ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων και είχε βρεθεί πολλές φορές σε περίεργη θέση.

Ο γνωστός performer μας γνωστοποίησε πως βρίσκεται στο χώρο του θεάματος 30 ολόκληρα χρόνια και πιστεύει πως ο κόσμος ήταν αυτός που τον έκανε αυτό που είναι αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που δε γνώριζαν τι είναι.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Ζαχαράτςο ανέφερε:

«Είμαι στην σκηνή 30 χρόνια και πάω στα 31! Ευχαριστώ τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη. Γιατί ξέρεις, ο κόσμος με έφερε εδώ που είμαι. Ούτε μάνατζερ είχα, ούτε σπόνσορα λαδέμπορα είχα, ούτε υποστήριξη από κανέναν δεν είχα. Δέχθηκα πόλεμο γιατί ήμουν ένα διαφορετικό προϊόν. Πόλεμο γιατί δεν ήξεραν τι είμαι. Αναρωτιόντουσαν αν είμαι τραβεστί, ηθοποιός, τραγουδιστής ή drag queen. Τα πάντα έχω ακούσει. Δεν πρέπει να μιλάμε αν δεν ξέρεις το backstage του άλλου!”, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα, εξήγησε πως λόγω της δουλειάς του δεν χρειάζεται να βγάζει προς τα έξω την προσωπική του ζωή: “Ένιωθα πως αυτός είναι ο προορισμός μου. Ένιωθα το χέρι του Θεού να με σπρώχνει και να με καθοδηγεί. Είναι άλλο κομμάτι η σάτιρα και άλλο η ζωή μου. Δεν θεωρώ πως πρέπει να βγάλω προς τα έξω τα προσωπικά μου, είμαι ένας showman. Έχω αρχίσει να εστιάζω στο καλό, είμαι λίγο σαν τον Οδυσσέα και τις σειρήνες».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X