Show Biz

Το Πρωινό: Ένταση στο πλατό της εκπομπής

Το Πρωινό: Ένταση στο πλατό της εκπομπής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Πρωινό είναι μια εκπομπή όπου καθημερινά σχολιάζονται πολλά θέματα της επικαιρότητας και τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και οι άνθρωποι που απαρτίζουν το πάνελ έχουν άποψη για ότι συμβαίνει.

Στη σημερινή εκπομπή σχολιάστηκε έντονα η συνέντευξη του Αντώνη Ρέμου στον Αντώνη Σρόιτερ, καθώς ο τραγουδιστής μίλησε για τους καλλιτέχνες που δίνουν πολιτική γραμμή, λέγοντας:

«Εμείς που είμαστε καλλιτέχνες κι επηρεάζουμε μεγάλο μέρος του κόσμου, δεν πρέπει να δίνουμε γραμμή. Πολλοί συνάδελφοί μου δυστυχώς κάνουν αυτό το λάθος, δίνουν γραμμή. Η δική μου άποψη είναι ότι πιστεύω πως όπως δόθηκε λευκή επιταγή, ο κόσμος ψήφισε τον Αλέξη Τσίπρα να κυβερνήσει αυτόν τον τόπο και καλά έκανε, έτσι πιστεύω ότι φέτος στις εκλογές δικαιούται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάρει αυτή την ευκαιρία».

Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να προκαλέσει διαπληκτισμούς ανάμεσα στους συνεργάτες της Φαίης Σκορδά. Ο Νίκος Παρτσώλης μιλώντας για τη συνέντευξη είπε:

«Καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει πάντως. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα έλλειμμα κάπου…» και ο Άρης Καβατζίκης διαφώνησε έντονα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προσπάθησε να ηρεμήσει την αντιπαράθεση των δυο δημοσιογράφων αλλά ο Νίκος Παρτσώλης ήταν φανερά εκνευρισμένος με τις δηλώσεις του τραγουδιστή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/kMJs-yZtkZM

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X