Σχόλια

Ο Ερντογάν εξαπολύει νέα επίθεση κατά της Ελλάδας λίγο μετά την έγκριση για τα F 16!

Έχοντας επιτύχει τα μέγιστα από τους εκβιασμούς για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και προτού συμπληρωθούν 24 ώρες από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν την έγκριση για τα F-16 στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέρχεται στην εμπρηστική ρητορική απέναντι στην χώρα μας.

Κολοσσιαίες οι ευθύνες του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς ήταν αυτός που άνοιξε την κερκόπορτα για να εξοπλιστεί η Τουρκία και να ανατραπούν οι ισορροπίες στο Αιγαίο! Η Ουάσινγκτον άναψε το πράσινο φως για την προμήθεια 40 μαχητικών F-16 στην Τουρκία και τον εκσυγχρονισμό 79 ακόμη.

 

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους του κυβερνώντος AKP για τις δημοτικές εκλογές στην Σμύρνη, ο Τούρκος πρόεδρος υπερτὀνισε: «Ο αγώνας μας δεν τελείωσε ρίχνοντας τον εχθρό στην θάλασσα στην Σμύρνη»!

Για να συμπληρώσει το ίδιο εριστικός: «Οι περιοχές του Μαρμαρά και του Αιγαίου είναι οι περιοχές που φυτεύτηκαν τα πρώτα θεμέλια της χιλιόχρονης ιστορίας μας».

 

Να θυμήσουμε, βεβαίως, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι εκλεκτοί του στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής διαβεβαίωσαν ότι η Άγκυρα και ο Ερντογάν δεν απειλούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας.

 

Ο πρωθυπουργός μας, λοιπόν, ήταν εκείνος που έστρωσε το χαλί στην Τουρκία για τα πολυπόθητα F-16.

 



Πηγή: newsbreak.gr

Ολες οι Ειδήσεις