Σχόλια

Άποψη | Καλά έκανε το youtube! – για τον αποκλεισμό του καναλιού της Σεμίνας Διγενή

Άποψη | Καλά έκανε το youtube! – για τον αποκλεισμό του καναλιού της Σεμίνας Διγενή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κώστας Β. Ζήσης

«..το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που προωθεί δραστηριότητες όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, το ποτό και το κάπνισμα ανηλίκων ή η κατασκευή βομβών».

Αυτή είναι η επίσημη δικαιολογία από την ομάδα του youtube, το οποίο αποφάσισε να κατεβάσει το κανάλι που διατηρούσε στην παλτφόρμα του η Σεμίνα Διγενή.

Καλά έκανε το youtube. Γιατί, πραγματικά το κανάλι της Σεμίνας, ήταν άκρως επικίνδυνο, με επιβλαβές περιεχόμενο. Έφερνε στο προσκήνιο επικίνδυνους ανθρώπους και βλαβερά πρότυπα για τη νέα γενιά: O Χατζιδάκις για παράδειγμα, ο Θεοδωράκης από δίπλα, η Μερκούρη, ο Καββαδίας. Διέφθειρε τη νεολαία μιλώντας για μια άλλη, διαφορετική στάση ζωής, αναδεικνύοντας τις νίκες του αγωνιζόμενου Ανθρώπου. Βλέπεις το κανάλι της Σεμινας, δεν μιλούσε για το σωστό μανικιούρ, τις νέες τάσεις μόδας, δεν διαφήμιζε εμπορεύματα, δεν είχε καμία σφραγίδα trademark. To κανάλι της Σεμίνας, μιλούσε για τις δύσκολές περιόδους της χώρας μας, για την Χούντα, το Πολυτεχνείο, την Εθνική Αντίσταση, τις εξορίες, τους διωγμούς, στηλίτευε τον φασισμό και τους σύγχρονους εκπροσώπους του…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X