Σχόλια

Ελενα Ακρίτα για υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να χτυπιέστε κάτω δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

Ελενα Ακρίτα για υπόθεση Γεωργούλη: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να χτυπιέστε κάτω δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξόχως δηκτική είναι η Ελενα Ακρίτα με ανάρτησή της για την υπόθεση Γεωργούλη. Η δημοσιογράφος αφού επισημαίνει ότι «δεν υπάρχει αριστερό και δεξιό πρόσημο στην παρενόχληση», υπογραμμίζει ότι ο Γεωργούλης παραιτήθηκε  και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε αστραπιαία διαγράφοντας τον ευρωβουλευτή από την ευρωομάδα και το κόμμα.

Και αμέσως μετά πετά ένα τεράστιο καρφί για τον Λιγνάδη που είχε γαντζωθεί στην καρέκλα και προπαντός την κυβέρνηση που έκανε στραβά μάτια και καταλήγει τονίζοντας: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να χτυπιέστε κάτω δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Elena Akrita 39 入. Δεν υπάρχει αριστερό και δεξιό πρόσημο στην παρενόχληση. Αν αποδειχτει ότι o Αλέξης Γεωργούλης όντως παρενόχλησε άτομο πριν τρία χρόνια, να δικαστεί και να καταδικαστεί. Τουλάχιστον όμως, αυτός παραιτήθηκε αμέσως. Και o ΣΥΡΙΖΑ έδειξε αστραπιαία αντανακλαστικά. Όχι σαν τον Λιγναδη. Που είχε γαντζωθεί στην καρέκλα με την κυβέρνηση να κάνει τα στραβα μάτια ενώ βοούσε το σύμπαν για τα τέρατα και τα σημεία για τα οποία πρωτοδίκως καταδικαστηκε. Και τώρα σουλατσάρει ελεύθερος Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Να χτυπιέστε κάτω, δεν είμαστε όλοι ίδιοι."

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X