Σχόλια

Σαρωτικός ο Παύλος Πολάκης καλεί τη ΝΔ να ζητήσει συγγνώμη σε τρεις ώρες για την ανακοίνωση λάσπης

ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη για δήθεν ψευδές πόθεν έσχες εξαπέλυσαν από τα υπόγεια του Μαξίμου και της Πειραιώς. Η ανάρτηση έκανε λόγο πως δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες το ιατρείο της συζύγου Θεοδώρας Τσούκα.

Η ανάρτηση προκάλεσε την μήνιν του Παύλου Πολάκη ο οποίος με νέα δική του ανάρτηση δίνει προθεσμία τριών ωρών να ζητήσουν συγγνώμη γιατί «σε διαφορετική περίπτωση ο εξευτελισμός σας δεν θα έχει προηγούμενο και θα πληρώσετε τα μαλλιά της κεφαλής σας!! – Ο χρόνος κυλάει».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 1 και 2.
Νόμιζα πως ήταν μόνο άλλη μια ελεεινή λάσπη από το Πρώτο Φλεμα!!
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ανακοίνωση για το θέμα του πόθεν εσχες μου και να πει πως έκρυβα τα προηγούμενα χρόνια την «επιχείρηση»(το ιατρείο δηλαδή) της συζύγου μου Θεοδώρας Τσούκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(φωτό 3-4-5)
Απελπισμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές του πρωθυπουργικού ζεύγους για τη γαλλική οφσορ και το ψεύτικο πόθεν εσχες!
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:
ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να δηλώσετε επίσημα: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ»!!!!
Σε διαφορετική περίπτωση ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ δεν θα έχει προηγούμενο και θα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ!!!
Παυλος Πολακης
ΥΓ Ο χρόνος άρχισε να κυλάει …..»

Ολες οι Ειδήσεις