Media

The Bachelor: Τι αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος

The Bachelor: Τι αποκάλυψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το reality «The Bachelor» ξεκίνησε στον ALPHA και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι θεωρούν πως προβάλλει τον σεξισμό και πως είναι απαράδεκτο να βλέπουμε στις οθόνες μας τα παιχνίδι που μπορεί να κάνει ένας άνδρας όταν θέλει να διαλέξει μια γυναίκα. Όλοι βέβαια, έχουν τη δική τους άποψη πάνω σε κάτι τέτοιο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η 23χρονη Αννυ έχει ξεκάθαρα αισθήματα για τον Παναγιώτη. Μήπως το να φοράει ακόμα το 💍 που της είχε χαρίσει ο πρώην της δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να τον προσεγγίσει;⁣ ⁣ Νέα Επεισόδια: Πέμπτη και Παρασκευή 22:00 🌹⁣ ⁣ #TheBachelorGR #AlphaTV⁣

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr) στις

O Παναγιώτης Βασιλάκος μιλώντας στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εκπομπή «Pop Up» έκανε αποκαλύψεις που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται απέναντι στα κορίτσια αλλά και τι είναι αυτό που τον κάνει να νιώθει άβολα!

Ο Έλληνας bachelor δήλωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή του στο show  είναι η Τελετή των Ρόδων ιατί πρέπει να διώξει κάποια κορίτσια τα οποία ενδιαφέρονται για εκείνον! Εκείνες απαγορεύεται να βρεθούν στον δικό του χώρο, εκτός φυσικά, αν καλέσει κάποια ο ίδιος.

Ο Παναγιώτης αποκάλυψε επίσης πως έχει ήδη αρχίσει να έχει συναισθήματα για δέκα  κοπέλες και μετά από αυτή τη δήλωση τα λόγια είναι περιττά!

Δείτε ακόμη: Στα τάρταρα η Κατερίνα Παναγοπούλου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X