Ελλάδα

Το πείραγμα της Πιπιλή στον Παπανδρέου στο δείπνο της Μπακογιάννη

Το πείραγμα της Πιπιλή στον Παπανδρέου στο δείπνο της Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ντόρα Μπακογιάννη παρέθεσε δείπνο στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, της οποίας είναι επικεφαλής, στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα.

Με την Φωτεινή Πιπιλή σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha, να εκφράζει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την οικοδέσποινα.

«Είναι πολύ καλή μαγείρισσα. Και ασχολείται η ίδια. Οι καλές νοικοκυρές να ξέρετε ότι είναι αυτές που μαγειρεύουν και δίνουν το στίγμα» για να προσθέσει: «Ήταν πολύ ευχάριστη βραδιά».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργο Παπανδρέου στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννης, κάνοντας λόγο για «πολιτικό πολιτισμό» και για μία πολύ συγκινητική και ευχάριστη νότα.

Λέγοντας ότι:  «Μόλις είδα τον Γιώργο, θυμηθήκαμε τα παλιά και του λέω κάποια στιγμή ‘‘Γιώργο, να σου ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα γιατί εσύ δεν έρχεσαι συχνά στο σπίτι της Ντόρας”. Με κοίταγε ο Γιώργος, ‘εδώ τρώμε, εδώ δεν έχει πράσινα τσάγια”. Γέλασε και μου λέει ”Όχι, όχι, Φωτεινή είμαι προετοιμασμένος”. Του λέω ”πρόσεχε γιατί έτσι και σε δούμε ότι δεν τρως, θα έχουμε ντράβαλα’”.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Η Έλενα Ακρίτα μιλά για τον Ντάνο – «Είμαστε όλοι αναλφάβητοι»

Απεγκλωβίστηκε ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές του μετρό στον Αγ. Δημήτριο

Οργισμένη δήλωση Παπαγγελόπουλου: Αστεία παρανοϊκά μυθεύματα

Πιπιλή για το… τραπέζωμα της Μπακογιάννη: «Είναι αρχόντισσα»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X