Media

Ελένη Μενεγάκη: Πώς αποχαιρέτισε το κοινό

Ελένη Μενεγάκη: Πώς αποχαιρέτισε το κοινό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χαμόγελο και βουρκωμένα μάτια… Αυτή ήταν η εικόνα που είχε η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά πριν σβήσουν οριστικά τα φώτα στο πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε στον ALPHA τα τελευταία 15 χρόνια.

Δε γίνεται σε όλους να αρέσει η συγκεκριμένη παρουσιάστρια, αλλά όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε πως έχει «γράψει» και εκείνη με τη σειρά της «τηλεοπτική ιστορία» και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές οι οποίοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως δε θα τη δουν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες την επόμενη σεζόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ήμασταν όλοι μια υπέροχη παρέα! Σας ευχαριστώ! #eleni #finale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η Ελένη Μενεγάκη κάλεσε παλιούς συνεργάτες στην τελευταία εκπομπή της, είδαμε μαζί παλιές στιγμές τους, έκλαψαν, συγκινήθηκαν και τραγούδησαν παρέα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία της έκανε έκπληξη στην εκπομπή της. Και κάπως έτσι όλα τελείωσαν.

Λίγα λεπτά πριν σβήσουν οριστικά τα φώτα στο πλατό, η Ελένη Μενεγάκαη θέλησε να μοιραστεί κάποια συγκινητικά λόγια με τον κόσμο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Έναν έναν όλους σας αληθινά χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ. Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά απ’ όσα η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε αλλά να θυμάστε κάτι: Η ζωή συνεχίζεται και είναι όλη εκπλήξεις, γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια παιδιά. Εις το επανιδείν… Όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πονέσαν τα…ματάκια μας! Η «διακριτική» τούρτα γενεθλίων του Τανιμανίδη στην Μπόμπα (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X