Παρασκήνιο

Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Ο Μωυσής μας προέκυψε Ηρώδης» (video)

Τσίπρας για Μητσοτάκη: «Ο Μωυσής μας προέκυψε Ηρώδης» (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αλέξης Τσίπρας, περιέγραψε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον μεγαλύτερο δημαγωγό και την μεγαλύτερη πολιτική απάτη στην σύγχρονη ιστορία του τόπου.

Από την Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας και κατήγγειλε την άρνηση του κ. Μητσοτάκη να εμφανιστεί ενώπιον του Σώματος για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Εκ παραλλήλου επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για την χθεσινή του ομιλία στο Ζάππειο με αφορμή τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ο κ. Μητσοτάκης ενώπιον της ευρωπαϊκής ηγεσίας έκανε λόγο για «σκοτεινό διάλειμμα του 2015» που ωστόσο συνέτριψαν οι προοδευτικές δυνάμεις.

«Γιατί τόσο μένος με τη νέα γενιά»;

Η αφορμή της σημερινής παρέμβασης Τσίπρα στη Βουλή ήταν η τρίτη κατά σειρά απόρριψη του αιτήματός του από τον πρωθυπουργό να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτησή του για την καθιέρωση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής που θα προκαλέσει τη μείωση των εισακτέων περίπου κατά 25.000 Τον κατήγγειλε «γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του περίπου 100.000 οικογένειες» και σχολίασε πως όλα γίνονται για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα και από του χρόνου να κάνουν χρυσές δουλειές οι ιδιοκτήτες των κολεγίων.

Σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Μητσοτάκη στην Βουλή! «Πολιτική δειλία – Μίλησε σαν κομματάρχης της Δεξιάς σε επαρχιακό καφενείο» (video)

Διερωτήθηκε γιατί «τόσο μένος με τη νέα γενιά» αφού αρχικώς ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τους νέους για την εξάπλωση της πανδημίας τώρα τούς εξωθεί να δουλεύουν δεκάωρα και απλήρωτες υπερωρίες και είπε δηκτικά: «Τελικά ο Μωυσής μάς προέκυψε Ηρώδης». Κατέληξε ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την εφαρμογή της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και σημείωσε πως πολύ σύντομα ο ελληνικός λαός θα καταλάβει τη διαφορά μας και θα την αναγνωρίσει.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X