Show Biz

Ξεσπά ο καλλιτεχνικός κόσμος – Διαδήλωση στο υπουργείο Εργασίας

Ξεσπά ο καλλιτεχνικός κόσμος – Διαδήλωση στο υπουργείο Εργασίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το υπουργείο Εργασίας με σκοπό να διαδηλώσουν, διότι δεν έχουν ανοίξει οι δουλειές τους και δεν έχουν λάβει όλοι κάποιο επίδομα για να μπορέσουν να ζήσουν καθώς οι συνθήκες διαβίωσης είναι δύσκολες.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται οι περισσότεροι καλλιτέχνες να μη δουλέψουν καθώς τα θέατρα, οι μουσικές εκδηλώσεις αλλά και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα δε θα πραγματοποιηθούν.

Γνωστοί καλλιτέχνες βρέθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας και θέλησαν να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα.

«Εμείς δεν είμαστε επαίτες! Είμαστε εργαζόμενοι, φαίνεται άλλωστε, είμαστε άνθρωποι οι οποίοι είμαστε στις δουλειές μας. Απλώς απαγορεύεται να κάνουμε τη δουλειά μας αυτή τη στιγμή και, εφόσον απαγορεύεται να κάνουμε τη δουλειά μας, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να βοηθηθούμε» είπε η ηθοποιός, Νικολέττα Βλαβιανού στην κάμερα του STAR και συνέχισε λέγοντας: «Είχα προσωπικά τρεις δουλειές να κάνω το καλοκαίρι! Όλες ακυρώθηκαν! Καταλαβαίνετε ότι η σεζόν είναι περίπου στους τέσσερις μήνες και για τον χειμώνα ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει, με ποια μέτρα θα δουλέψουμε».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας από τη δική του πλευρά ανέφερε:

«Με αυτά τα πενιχρά επιδόματα που δόθηκαν σε πολύ λίγους, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι τα πήραν πάρα πολύ λίγοι, από τους 7.000 – 8.000 ηθοποιούς είναι ζήτημα να τα πήραν οι χίλιοι, οι υπόλοιποι πως θα ζήσουν».

Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει!

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παρτσαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια υγείας που είχε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X