Auto - Moto

Κίνηση τώρα -Έσπασε κεντρικός αγωγός της ΕΥΔΑΠ: Έμφραγμα σε Κηφισό και Κηφισίας, κόκκινη και η Αττική Οδός

Κίνηση τώρα -Έσπασε κεντρικός αγωγός της ΕΥΔΑΠ: Έμφραγμα σε Κηφισό και Κηφισίας, κόκκινη και η Αττική Οδός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κίνηση τώρα: Μια ακόμη ημέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς σήμερα Πέμπτη (3/11) καθώς πολλά προβλήματα εντοπίζονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Συγκεκριμένα, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών, με τα οχήματα σε ορισμένα σημεία να παραμένουν «κολλημένα», ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά.

Στη Λεωφόρο Κηφισού, υπάρχει μποτιλιάρισμα, τόσο στο ρεύμα της ανόδου, όσο και σε αυτό της καθόδου, με ακινητοποιημένα οχήματα στο ύψος των ΚΤΕΛ.

Στην άνοδο της Αθηνών – Λαμίας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, έπειτα από το σπάσιμο ενός αγωγού νερού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Τροχαία λίγο μετά τις 09:00 το πρωί εκτρέπει την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» επικρατεί και στη Λεωφόρο Κηφισίας, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να παρατηρείται στο ρεύμα της καθόδου και δη στο ύψος του Χαλανδρίου και του Νέου Ψυχικού. Αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ μεγάλη συμφόρηση υπάρχει και στην Ηλιουπόλεως.είτε την κίνηση σε πραγματικό χρόνο μέσω του χάρτη της Google καθώς και τα δελτία κυκλοφορίας της αστυνομίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Κάντε κλικ και δείτε LIVE ΕΔΩ την κίνηση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X