Αθλητισμός

“Πόλεμος” Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου με τρομερές μπηχτές

“Πόλεμος” Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου με τρομερές μπηχτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με μία πολύ σκληρή φράση ο Γιάννης Αλαφούζος επιτίθεται στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποία καταλογίζει ότι σαμποτάρει την πώληση της ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα ο Αλαφούζος αναφέρει για τον Γιαννακόπουλο: «Ο εγωισμός είναι το αναισθητικό που απαλύνει τον πόνο της ηλιθιότητας».

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε ανακοίνωση – απάντηση που εξέδωσε το γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Κατηγορεί τον κ. Γιαννακόπουλο ότι την τελευταία τετραετία αρνήθηκε πέντε φορές να αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διότι δεν κατόρθωσε να βρει επενδυτή που θα χρηματοδοτούσε το εγχείρημα αντί αυτού.

«Τώρα που βρέθηκε επενδυτής πολεμά λυσσαλέα την μοναδική αυτή λύση».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως μοναδικό μέλημα του κ. Γιαννακόπουλου όσον αφορά την ΠΑΕ ήταν να εξασφαλίσει άδεια για την κατασκευή εμπορικού κέντρου στο ΟΑΚΑ, με την πλευρά του κ. Αλαφούζου να σημειώνει πως δεν είναι δυνατόν κάποιος που δεν βοήθησε οικονομικά την ομάδα να επικρίνει αφ’ υψηλού προέδρους που έχουν δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική τους περιουσία.

«Εάν πραγματικά αγαπούσε την ποδοσφαιρική ομάδα θα την αγόραζε χωρίς άσχετες με το θέμα προϋποθέσεις και δικαιολογίες», αναφέρει το γραφείο του κ. Αλαφούζου.

Η ανακοίνωση κλείνει αφιερώνοντας στον κ. Γιαννακόπουλο γνωμικό του αμερικανού προπονητή Φράνκ Λήχυ, που είχε πει ότι «ο εγωισμός είναι το αναισθητικό που απαλύνει τον πόνο της ηλιθιότητας».

«Δυστυχώς οι σκέψεις του [Δημήτρη Γιαννακόπουλου] και οι προτάσεις του είναι τόσο ρηχές όσο και η τσέπη του όταν πρόκειται για την ΠΑΕ», καταλήγει.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X