Αθλητισμός

Θανάσης Τζήλος: «Αποχή μέχρι νεωτέρας» από τους Έλληνες διαιτητές!

Θανάσης Τζήλος: «Αποχή μέχρι νεωτέρας» από τους Έλληνες διαιτητές!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Έλληνες διαιτητές εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος τους, Θανάσης Τζήλος. Μάλιστα, επισημοποίησαν την απόφασή τους για… αποχή μέχρι νεωτέρας!

Οι διαιτητές της Superleague θα απέχουν από τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική η οποία ήταν προγραμματισμένη για αυτό το σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε πάλι… δράση στη “μεγάλη” κατηγορία σε περίπου ένα μήνα!

Πλέον, μένει μόνο η επισημοποίηση της αναβολής της 15ης αγωνιστικής. Να αναφερθεί εδώ πως η 16η αγωνιστική, είναι προγραμματισμένη για τις 12-13-14 Ιανουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών

“Οι διαιτητές και βοηθοί της 1ης κατηγορίας μετά την άνανδρη επίθεση κατά του συναδέλφου τους Θανάση Τζήλου εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους αλλά και την αγανάκτηση που έχει συσσωρευτεί μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά προσώπων που υπηρετούν τη διαιτησία.

Θύμα ξυλοδαρμού ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος!

Ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στον άξιο συνάδελφό μας απέχουμε από τις αγωνιστικές δραστηριότητες μέχρι νεωτέρας. Ευχόμαστε στον συνάδελφο περαστικά, είμαστε όλοι δίπλα του και απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν”.

Θανάσης Τζήλος: Πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης, 20.12.2018, ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος ο οποίος χθες ξυλοκοπήθηκε από αγνώστους έξω από την οικία του και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Σε δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος σημείωσε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα , ενώ προγραμματίστηκε για αύριο να γίνει επανέλεγχος της κατάστασης.

Ο κ. Νάνος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον διαιτητή κα δήλωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλα φαινόμενα βίας σε μία ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X