Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον -Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η κίνηση που ετοιμάζουν για να κλείσουν στόματα μετά τις φήμες για πρόβλημα υγείας και διαζύγιο

Κέιτ Μίντλετον -Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η κίνηση που ετοιμάζουν για να κλείσουν στόματα μετά τις φήμες για πρόβλημα υγείας και διαζύγιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» το τελευταίο χρονικό διάστημα ελέω φημών περί προβλήματος υγείας για την Πριγκίπισσα, αλλά και θέματα στο γάμο του ζευγαριού, αφού υπάρχουν αναφορές ακόμη και για εξωσυζυγική σχέση του διαδόχου του θρόνου.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για το ζευγάρι, καθώς δε θέλει και… πολύ για να δημιουργηθεί σπέκουλα γύρω τους με οποιαδήποτε αφορμή. Σύμφωνα με την Daily Mail, μάλιστα, αμφότεροι είναι σοκρισμένοι με την έκταση των φημών, ιδιαίτερα για τα προβλήματα στο γάμο τους, θέλοντας να τονίσουν μέσω κοντινών τους προσώπων, ότι όλα αυτά είναι ανυπόστατα.

Η κίνηση, βέβαια, που «εκτόξευσε στη στρατόσφαιρα» όλες τις προαναφερθείσες φήμες, και πολύ περισσότερο για την υγεία της Κέιτ, ήταν η «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της. Εκείνη μπορεί να απολογήθηκε, αλλά οι φήμες δε σταμάτησαν. Τουναντίον, έγιναν πιο έντονες, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι αποφασισμένο να βάλει τέλος σε κάθε φήμη.

Οι κινήσεις που θα τελειώσουν κάθε φήμη

Σύντομα, μάλιστα, πρόκειται να αναρτήσουν νέα φωτογραφία, με τον Πρίγκιπα Λούις να έχει γενέθλια στις 23 Απριλίου. Από το Κένσινγκτον διαμηνύεται, ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για το ζευγάρι να σταματήσει κάθε φήμη για τα προβλήματά του. «Εκτιμούν την αγάπη του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν, ότι υπάρχει επιθυμία να τα δουν σε δημοσίευση», αναφέρει κοντινός τους άνθρωπος.

Μπορεί, βέβαια, να μην υπάρχει οριστική απόφαση για το πώς θα οριστικοποιηθεί, ότι όλα βαίνουν καλώς για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι αναφορές για την υγεία της επιτείνουν μια τέτοια κίνηση. Μια άλλη ημερομηνία, δε, που έχει κυκλωθεί είναι η 17η Απριλίου, όταν και θα επιστρέψουν, μετά το Πάσχα της αγγλικανικής εκκλησίας, τα παιδιά στο σχολείο, με μια σκέψη να είναι να τα πάει εκεί η ίδια η Πριγκίπισσα. Σε κάθε περίπτωση, άπαντες αναμένουν την επόμενη κίνηση του ζευγαριού, περιμένοντας να μπει ένα τέλος σε όλες τις φήμες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X