Media

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστολή της παρουσιάστριας στον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Η επιστολή της παρουσιάστριας στον Alpha
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση τον τελευταίο καιρό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως σταματάει από τον ALPHA οριστικά και πως έχει ενημερώσει το κανάλι με επιστολή της.

Μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ακούσαμε πολλά καθώς το ρεπορτάζ τρέχει και είναι μεγάλο θέμα σε όλα τα δημοσιογραφικά πηγαδάκι η μεγάλη αποχώρηση της Ελένης από το κανάλι του ALPHA.

https://youtu.be/bzfYgY350PY

Σύμφωνα με τον Άρη Καβαζτίκη, η Ελένη Μενεγάκη δε θα άφηνε να διαρρεύσουν έτσι οι πληροφορίες και αναφέρει πως έχει τον έλεγχο όλων όσων συμβαίνουν. Χαρακτηριστικά είπε:

«Έχω την αμυδρά υποψία… Υπάρχει ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ σημαντικός πυλώνας για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή. Θεωρώ, ότι επειδή η Ελένη Γελαλή έχει μια πολύ φιλική σχέση με την Ρομίνα, μπορεί να είναι και πληροφορίες που προέρχονται και από εκεί, άρα αυτό είναι σχεδόν σίγουρο και δεδομένο. Επίσης, μπορούμε όλοι μας να υπογράψουμε και να βάλουμε το κεφάλι μας επί πίνακι ότι εάν δεν ήθελε η κ. Μενεγάκη να φύγουν πληροφορίες αυτού του είδους, δεν θα έφευγαν ποτέ. Επειδή η Ελένη έχει τον τρόπο να ελέγχει τα πράγματα που διοχετεύονται στον τύπο και την αφορούν, θεωρώ ότι υπάρχει μια άτυπη έγκριση στη διοχέτευση πληροφοριών».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, είπε από την άλλη πως η παρουσιάστρια έχει στείλει επιστολή στο κανάλι και μέσω αυτής ξεκαθαρίζει τη θέληση της να μην συνεχίσει την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Εγώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η ενημέρωση έγινε από την Ελένη Μενεγάκη με επιστολή, δεν έγινε προφορικά… Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν θα εγκαταλείψει οριστικά την τηλεόραση. Δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι της και τι θα κάνει, ούτε ξέρω τι προτάσεις και αν της έχουν γίνει προτάσεις… Ξέρω όμως ότι ο Alpha γνωρίζει τις προθέσεις της, ότι μετά το τέλος του συμβόλαιό της το καλοκαίρι, τέλος…».

Δείτε ακόμη: ΕΡΤ: Δίνει 180.000 ευρώ για την Κάτια Ζυγούλη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X