Ελλάδα

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Όχι στην πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων»!

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Όχι στην πώληση των υδροηλεκτρικών μονάδων»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατά της πώλησης υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ τάχθηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Γιώργος Αδαμίδης στη σκιά της αποτυχίας και του δεύτερου διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Μελίτης.

Οι εξελίξεις και η θέση της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

«Είναι εγκληματικό να μπουν τα “νερά” στην ιδιωτικοποίηση… Δεν χρειάζεται να πωληθεί η ΔEΗ» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Αδαμίδης, δηλώνοντας πως στον αγώνα αυτό η ΓΕΝΟΠ θα έχει την κοινωνία μαζί της.

«Υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν ζημιές και τεράστια πόσα από ανείσπρακτα χρέη, άλλα δεν είναι μια επιχείρηση που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού» επέμεινε ο κ. Αδαμίδης. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο το επόμενο χρονικό διάστημα να αυξηθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ζήτησε να φύγουν οι στρεβλώσεις και οι ρυθμίσεις υπέρ τρίτων που επιβαρύνουν την επιχείρηση, ενώ δήλωσε ότι η μείωση του πελατολογίου κατά 50% από την προηγούμενη κυβέρνηση ήταν βλαπτική.

Στο επίκεντρο της συνάντησης Χατζηδάκη – Θεσμών η ΔEΗ!

«Οι δημοπρασίες ΝΟΜΕ είναι βλαπτικές κάτω του κόστους πουλάει την παραγωγή ρεύματος στους ανταγωνιστές της η ΔEΗ, και μετά το ξαναγοράζει» σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X