Ελλάδα

Και κλάααμα η Αννα Μισέλ η Κοκοβαφτισιμιά

Και κλάααμα η Αννα Μισέλ η Κοκοβαφτισιμιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και κλάαααμα η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου η κοκοβαφτισιμιά. Πήγε και κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη του Νίκου Γεωργιάδη. Το ξέρετε αυτό. Αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον φίλο και εξ’ απορρήτων συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατάδικάστηκε 28 μήνες φυλάκιση για παιδεραστία.

Το κακό, όμως,  δεν είναι αυτό. Είναι πως πήγε στη δίκη κατέθεσε με πάθος υπέρ του φίλου του αρχηγού της, αλλά τελικά οι δικαστές αγνόησαν τη βαρυσήμαντη κατάθεσή της και καταδίκασαν τον Νίκο Γεωργιάδη. Λίγο τόχεις κοτζάμ βουλευτής και σκιώδης υπουργός να καταθέτει και οι δικαστές να την αγνοούν. Μικρό στραπάτσο το έχεις, ιδίως αν είσαι και βαφτισιμά του Κοκού;

Δεν ξέρω αν το πήρε βαριά η Αννα_Μισέλ Ασημακοπούλου η κοκοβαφτισιμιά, που εκτέθηκε υπερασπιζόμενη έναν, κατά το δικαστήριο, παιδεραστή. Το κακό είναι πως θα βγει τώρα  στον κόσμο ή τι θα κάνει αν βρεθεί σε κανένα πάνελ με τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Την προηγούμενη φορά στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Κόντρα, οργίστηκε τόσο που βγήκε εκτός εαυτού και τον απείλησε να τον πάει…αίμα. Τώρα φαντάζομαι θα μιλήσει για ποτάμια…αίμα.

Ο Προβοκάτορας

Η Φώφη η Μεγαλοπρεπής θα διαγράψει τον Κωνσταντινόπουλο;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X