Παρασκήνιο

Άγρια κόντρα Πολάκη -Γεωργιάδη: Είπε ότι είναι ψέματα η ανάρτησή του από το χειρουργείο – «Διάβασε ρε πανίβλ@κ@»

Άγρια κόντρα Πολάκη -Γεωργιάδη: Είπε ότι είναι ψέματα η ανάρτησή του από το χειρουργείο – «Διάβασε ρε πανίβλ@κ@»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξοργισμένος ήταν ο Παύλος Πολάκης με τη δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έκανε λόγο για «τεράστιο ψέμα Πολάκη» σχετικά με την αποχή του από τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την υιοθεσία παιδιών από ΛΟΑΤΚΙ «παντρεμένους».

Αφορμή αποτέλεσε, φωτογραφία που συνόδευε ανάρτηση του Π.Πολάκη από χειρουργείο που μετείχε ο ίδιος, προκειμένου να αιτιολογήσει την αποχή του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου.

 

«Επικαλείται χειρουργείο που έκανε δύο μέρες πριν για την σημερινή απουσία του από την ψηφοφορία στην Βουλή» σχολίασε ο Α.Γεωργιάδης, καθώς δημοσιεύματα θέλουν το εν λόγω χειρουργείο να πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες πριν, σύμφωνα με ιατρικό μηχάνημα που βρισκόταν στο χώρο και φέρει ημερομηνία “13 Φεβρουαρίου”.

«Διάβασε βρε πανίβλακα τη δήλωση που έκανα πριν λίγο»ανταπάντησε ο κ. Πολάκης στον Υπουργό Υγείας, για να συμπληρώσει πως «την ώρα που μίλησε για μένα το αφεντικό σου ήμουν στην Κλινική και ασχολιόμουν με αυτόν τον άρρωστο. Έκανα την ανάρτηση για να δείξω πως εγώ έχω δουλειά εσείς δεν έχετε!!!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X