Ελλάδα

Κορονοϊός: Αντιδράσεις για την πολιτική Τζόνσον -Καλούν για… μαζικό βήξιμο έξω από την οικία του

Κορονοϊός: Αντιδράσεις για την πολιτική Τζόνσον -Καλούν για… μαζικό βήξιμο έξω από την οικία του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Αριστεροί ισχυρίζονται ότι η Βρετανία σκοπεύει να «σκοτώσει τους ηλικιωμένους» σε μια μαζική γενοκτονία κατά τη διάρκεια της έκρηξης του COVID-19 – και ένας περίεργος τύπος έχει δεσμευθεί να μολύνει τον πρωθυπουργό με τον θανατηφόρο ιό σε μαζικό «βήχα» έξω από τη Downing Street .

Ο Halfwit Josh Ryan από το Μπανγκόρ στην Ουαλία ισχυρίζεται ότι είναι DJ και δημιούργησε στο Facebook ένα αρρωστημένο event!. Κάλεσε για «Βήξιμο στο νούμερο 10 της Downing Street για να μολύνει τον Boris με τον CoVid-19». Μέχρι στιγμής, 1.400 άτομα έχουν επιβεβαιώσει ότι πρόκειται να πάνε, ενώ άλλα 8.300 επιβεβαιώνονται ως «ενδιαφερόμενα». Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου, μεταξύ των ωρών 4: 20-8: 40 μ.μ.

Εντύπωση έχουν και τα σχόλια στην εκδήλωση στο Facebook. Οι περισσότεροι βέβαια κάνουν πλάκα, αλλά για παράδειγμα ο Owen Holmes δηλώνει ότι αν κάποιος τον πλήρωνε, «θα φτερνιζόταν με χαρά στον Μπόρις» και κάποιος αστειεύεται για το πόσα παιδιά έχει ο Μπόρις. Άλλοι όμως ήταν πιο επικριτικοί, με έναν χρήστη να αποκαλεί τους φίλους του event “f * cking zoomers” (zoomers είναι αργκό για τους νέους που είναι πηγμένοι με την τεχνολογία) και άλλος που το αποκαλούσε «ηλίθιο γεγονός που δημιουργήθηκε από ανόητους μικρούς ανθρώπους».

Εν τω μεταξύ, άλλοι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει ένα hashtag στο Twitter που ονομάζεται #BorisGenocide. Αυτή ήταν η κριτική για την έλλειψη δράσης της κυβέρνησης του Συντηρητικού Μπόρις Τζόνσον προς τον ιό. Αυτό περιλαμβάνει έναν χρήστη που ανέφερε ότι ο Μπόρις θέλει «1,20 εκατομμύρια νεκρούς», άλλος που επέκρινε πόσο «εγκληματικός» ήταν και άλλα πολλά…

Δείτε ακόμη:

Κορονοϊός: Εξοργισμένο το Πεκίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X