Ελλάδα

Κυριάκο θα σε στείλουν στα βράχια με το 4ο μνημόνιο

Κυριάκο θα σε στείλουν στα βράχια με το 4ο μνημόνιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορεί Κυριάκο σε διατεταγμένη υπηρεσία θα είναι. Λες να είναι δάκτυλος του ΣΥΡΙΖΑ; Μπα, δεν νομίζω. Σαν των Σαμαρογεωργιάδηδων δείχνει να είναι. Δεν αποκλείεται και των Καραμανλικών. Τη νύφη πάντως θα την πληρώσεις εσύ Κυριάκο στο τέλος.

Αυτή η μανία ορισμένων  βουλευτών στη Νέα Δημοκρατία με το 4ο μνημόνιο δεν φαίνεται και τόσο αθώα. Μυρίζει και μάλιστα πολύ. Βρώμισε ολόκληρη η περιοχή εκεί στην Πειραιώς και διαμαρτύρονται έντονα οι περίοικοι.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Το πρώτο χτύπημα κάτω από τη ζώνη το έδωσε ο Κουκουδήμος. Του έβαλαν λίγο πάγο και κάτι ψέλλισε για τους κακούς δημοσιογράφους που όλα τα διαστρεβλώνουν και δεν απέδωσαν σωστά τη βαθιά του σκέψη.

Αλλά κι΄ εσείς κύριε βουλευτά φταίτε. Πως θέλετε ένας απλός δημοσιογράφος να κατανοήσει πλήρως την τόση σύνθετη σκέψη, τον τόσο βαθυστόχαστο συλλογισμό σας για τα μνημόνια; Ε, πως θέλετε; Τί είναι οι δημοσιογράφοι; Βουλευτές είναι;

Και μετά τον Κώστα Κουκοδήμο νάτος και ο Γιώργος Στύλιος από την Αρτα. Πέταξε ένα ακόμα πιο βαθυστόχαστο και υψιπετή συνάμα συλλογισμό και μας έστειλε όλους. Και πολύ περισσότερο το φουκαρά τον Κυριάκο, που αν βγουν ακόμα δυο τρεις βουλευτές και ζητήσουν 4ο μνημόνιο, θα αποχαιρετίσει το όνειρο για την πρωθυπουργία πριν τις εκλογές.

Είπε λοιπόν ο δόκτωρ (όχι ως γιατρός, αλλά ως κατέχων διδακτορικό φιλοσοφίας) Στύλιος: «Το δεδομένο είναι ότι είμαστε σε επιτήρηση και πρέπει να έχουμε πλεονάσματα 3,5% . Πριν από 10 ημέρες είχαμε μια δήλωση του κ. Δραγασάκη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Αυτά τα επιπλέον χρήματα θα τα δώσουν οι Έλληνες πολίτες. Είναι δεδομένο ότι η Κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές προσπαθεί να δώσει μια λύση σε σχέση με την πρώτη κατοικία. Είναι δεδομένο ότι θα γίνουν 5000 πλειστηριασμοί γιατί δεν πάμε καλά στα οικονομικά. Αν λοιπόν αναγκάζεσαι να βγεις στις αγορές με υψηλά επιτόκια 3,5%, πολύ πιθανόν είναι να πας σε 4o Μνημόνιο», προκαλώντας εγκεφαλικό στον φουκαρά τον Κυριάκο.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X