Show Biz

Μαρκουλάκης-Βαρδινογιάννη: Κοινή έξοδος στην Επίδαυρο

Μαρκουλάκης-Βαρδινογιάννη: Κοινή έξοδος στην Επίδαυρο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στις ωραιότερες παρουσίες ήταν και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνοδευόμενος από τη Χρυσή Βαρδινογιάννη. Η αγάπη τους για τις τέχνες είναι ένα από τα κοινά τους ενδιαφέροντα, ενώ τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Χρυσή φαίνεται να έχουν βρει τις ισορροπίες τους και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μαζί.

Το ζευγάρι ήταν κομψά και άνετα ντυμένο με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να επιλέγει ένα μαύρο παντελόνι με μήκος έως τον αστράγαλο σε συνδυασμό με ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο με graphic μοτίβο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με φλατ σανδάλια-όπως απαιτεί η περίσταση- layers από κολιέ στο λαιμό και μια μάσκα εμπριμέ προστασίας.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν επίσης κομψός δίπλα της με σκούρο μπλε παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο κι ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες…

Η Χρυσή, το δάνειο των 2,5 εκατ. ευρώ και ο πλειστηριασμός στην Σύμη

Ξένοιαστες στιγμές πριν η Χρυσή Βαρδινογιάννη του Γεωργίου να βρεθεί τον Οκτώβριο αντιμέτωπη με τον πλειστηριασμό της διώροφης κατοικίας που έχει στο όμορφο και γραφικό νησί των Δωδεκανήσων, την Σύμη.

Το σπίτι – προφανώς ένα από τα αρχοντικά του νησιού με την απαράμιλλη αρχιτεκτονική – βγαίνει στο σφυρί για δάνειο ύψους 2.577.960 ευρώ που έχει πάρει από την Alpha Bank. Η τιμή πρώτης προσφοράς ανέρχεται στα 210.000 ευρώ.

Τα στοιχεία είναι σύμφωνα με βάση την ανάρτηση του πλειστηριασμού στην ηλεκτρονική πλατφόρμα των πλειστηριασμών .

Δείτε ακόμη:

Κέρκυρα: Έτοιμη η βίλα του Εμίρη του Κατάρ για να τον υποδεχθεί

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X