Ελλάδα

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Προανακριτική για Μιωνή

Ο Αντώνης Σαμαράς στην Προανακριτική για Μιωνή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απλή σκέψη καθημερινού ανθρώπου. Η Προανακριτική Επιτροπή καλεί τον Νίκο Παππά να καταθέσει, γιατί ο Μιωνή είπε ότι συναντήθηκε μαζί του (και με άλλους) για να διευθετήσουν την κόντρα με του με εκδότη.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είπε πως τον κάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς στο σπίτι του και του ζήτησε να μεσολαβήσει, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα του κυρίου Μιωνή. Και επειδή πολλοί πολιτικοί γυρίζουν γύρω από την υπόθεση Μιωνή, στην οποία όπως είναι αναγκαίο θα πρέπει να χυθεί άπλετο φως. Είναι απαραίτητο, να πληροφορηθεί  το πόπολο γιατί ένας πρώην πρωθυπουργός και πρώην υπουργοί ενδιαφέρονται τόσο ζωηρά για τον επιχειρηματία Μιωνή. Το δικαιολογημένο ενδιαφέρον και την αλήθεια οφείλει να ικανοποιήσει  η Προανακριτική Επιτροπή. Γι΄ αυτό έχει καθήκον και υποχρέωση να καλέσει τον Αντώνη Σαμαρά να μας ενημερώσει για το ενδιαφέρον του και το ρόλο του στην υπόθεση.

Ο Σαμαράς στην Προνακριτική να μας πει για το ενδιαφέρον του για τον Μιωνή…Να δούμε θα έχει τα γκατς η Επιτροπή να τον καλέσει. Ε, κύριε Μπούγα, κύριε Πλεύρη, κύριε Κεγκέρογλου που όλα τα σφάζετε όλα τα μαχαιρώνετε;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X