Επιλογές

Απειλούν τη ζωή της μητέρας φοιτήτριας που αυτοκτόνησε μυστηριωδώς…

Απειλούν τη ζωή της μητέρας φοιτήτριας που αυτοκτόνησε μυστηριωδώς…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή που έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει να συνταράσσει. Στην αρχή ήταν ο θάνατος της νεαρής κοπέλας ο οποίος παρουσιάστηκε ως αυτοκτονία, ενώ η οικογένεια και οι νομικοί της παραστάτες υποστηρίζει ότι κάποιοι την οδήγησαν στο θάνατο. Το μυστήριο πάντως, παραμένει ακόμα πυκνό.

Τώρα παίρνει άλλες διαστάσεις. Αγνωστοι απειλούν τη ζωή της μητέρας και όλης της οικογένειας. Η μητέρα της Λίνας (Γαλήνης) Κοεμτζήδέχεται απειλές για τη ζωή της.

Όπως δήλωσε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένας άντρας που επέβαινε σε μαύρο τζιπ, την πλησίασε στις αρχές του μήνα στο νεκροταφείο και άρχισε να την απειλεί για τη ζωή της.

«Την ώρα που πήγα εκεί άνοιξε ακόμα λίγο το παράθυρο και μου κόλλησε ένα χαρτί στα μούτρα, το οποίο έγραφε “εάν δεν κλείσεις το στόμα σου, εάν δεν σταματήσεις να μιλάς, θα σου κόψουμε το λαρύγγι”», ανέφερε η Σταυρούλα Τομπάζη και συμπληρώνει: «Εγώ έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, μου κόπηκαν τα πόδια. Κάθισα λίγο εκεί στη Γαλήνη μου που έχω ένα παγκάκι και από εκεί και πέρα πήρα μετά το δρόμο για το σπίτι μου».

Η κ. Τομπάζη πιστεύει πως οι πρόσφατες απειλές που δέχτηκε συνδέονται με τους ανθρώπους που οδήγησαν την κόρη της στη βουτιά θανάτου πριν από τρία χρόνια. «Εγώ πιστεύω και πολύ πιθανόν κιόλας να είναι κάποιοι οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Γαλήνης μου», τονίζει χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης προσθέτει ότι «απειλήθηκε η κόρη και η ξαδέλφη. Έχει μια σημασιολογία η κόρη που απειλήθηκε ήταν πιο κοντά στη Γαλήνη και η ξαδέλφη ζούσε μαζί της τον πρώτο καιρό, δούλευαν και μαζί στη Θεσσαλονίκη. Άρα ο κύριος που απείλησε δεν είναι τυχαίος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X