Επιλογές

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ψάχνουν δεύτερο άτομο

Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ψάχνουν δεύτερο άτομο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερο άτομο που συμμετείχε στη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον αναζητά η Αστυνομία. Εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο δολοφόνος, ο οποίος αρνήθηκε ότι τη βίασε, να βοηθήθηκε στην πράξη του από δεύτερο άτομο.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, οι ανακοινώσεις έγιναν πιο σαφείςς καθώς, όπως μεταδίδει το cretapost.gr, η προϊσταμένη του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Κρήτης, Ελένη Παπαθανασίου ανέφερε ότι η Σούζαν Ίτον βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Μετά το έγκλημά του, ο 27χρονος πήγε σε κοντινό νεκροταφείο όπου καθάρισε επιμελώς το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του για να εξαφανίσει τυχόν πειστήρια που θα τον ενοχοποιούσαν.

Η ομολογία του δολοφόνου

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο 27χρονος ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο.

Όπως τους είπε, έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στην γυναίκα, την ώρα που έκανε τζόκινγκ. Γι’αυτό οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής έβλεπαν μώλωπες σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Στη συνέχεια, έβαλε το σώμα της γυναίκας, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της, στο αγροτικό του αυτοκίνητο, την πήγε στο δύσβατο σημείο όπου την βρήκαν και εκεί φέρεται να τη δολοφόνησε, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη.

Στην ερώτηση των αστυνομικών «γιατί το έκανε», η απάντησή του δράστη, τους άφησε άφωνους.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανα, την είδα και ήθελα να πέσω πάνω της. Αυτό μου συμβαίνει συχνά όταν βλέπω γυναίκα, θέλω να πέσω πάνω της», είπε στους αξιωματικούς της Αστυνομίας.  Ο νεαρός είναι γνωστός στην περιοχή ως ηδονοβλεψίας, αλλά δεν τον είχε καταγγείλει ποτέ κανείς.

Οι αστυνομικοί, που αναμένουν τις ιστολογικές εξετάσεις, τον ρώτησαν αν κακοποίησε την Σούζαν Ίτον σεξουαλικά, πράγμα που εκείνος αρνήθηκε.

Η Αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ο 27χρονος να βοηθήθηκε στο έγκλημα και από δεύτερο άτομο.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να οδηγήσουν τον δράστη στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Αμερικανίδας.

Suzanne Eaton: Ανατριχιαστική κατάθεση για τη δολοφονία της βιολόγου!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X