Επιλογές

Μαξίμου εναντίον ΚΙΝ.ΑΛ. για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Μαξίμου  εναντίον ΚΙΝ.ΑΛ. για τον Προκόπη Παυλόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Μαξίμου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΚΙΝ.ΑΛ. Το κατηγορεί για «ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα». Καθώς και για «συκοφαντική επίθεση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας». Η επίθεση αφορά στην κίνηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να μεταβεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας απαντήσεις για την πορεία της υπόθεσης του C4I.

Στην ανακοίνωσή του Γραφείο του Πρωθυπουργού αναφέρει:

«Η συκοφαντική επίθεση του Κινήματος Αλλαγής εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας, η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αποτελεί πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα.

»Μέχρι στιγμής ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν επιλέξει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου. Θα πάρουν θέση ή θα συνεχίσουν να συνδράμουν στις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη σιωπή τους;

»Αναμένουμε με ενδιαφέρον».

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου ήρθε αφότου αντιπροσωπεία βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετέβη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, όπου κατέθεσε αναφορά με θέμα «ποινικές ευθύνες πρώην υπουργών για ζητήματα διαφθοράς που ζημίωσαν το Δημόσιο».

Η αντιπροσωπεία των βουλευτών του ΚΙΝ.ΑΛ. επικαλείται βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (1732/2018) με το οποίο στάλθηκαν 18 κατηγορούμενοι στο εδώλιο και το οποίο όπως αναφέρουν υιοθέτησε πλήρως την εισαγγελική πρόταση με την οποία διαπιστώθηκε ότι οι υπουργοί της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο σε ποσό που υπερβαίνει τα 147.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. , οι υπουργοί της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι οι «Προκόπης Παυλόπουλος, Βύρων Πολύδωρας και Χρήστος Μαρκογιαννάκης».

Υπουργός του Σημίτη σε υπόθεση με μίζες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X