Media

Τέλος ο Κωστόπουλος από το OPEN

Τελικά όλα έγιναν με λάθος τρόπο  Και πως αλλιώς θα γινόταν όταν οι…ειδήμονες και ίσως κολλητοί επιμένουν σε φθαρμένα προϊόντα, όπως θα έλεγε και ο επικοινωνιολόγος Γιάννης Λούλης. Ετσι, μοιραία ήρθε το τέλος για τον Πέτρο Κωστόπουλο στο OPEN.

Η εκπομπή που δεν σήκωσε ποτέ κεφάλι και κυριολεκτικά σερνόταν στην τηλεθέαση, ρίχνει  αυλαία η οποία δεν πρόκειται να ξανασηκωθεί. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να προβληθεί για τελευταία φορά.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που έφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος στάθηκαν η αιτία ώστε οι ιθύνοντες του Open να μη διστάσουν να κόψουν το «Όλα λάθος» από το πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Και μάλλον καλά έκαναν, αφού η τηλεοπτική… μπογιά του Πέτρου Κωστόπουλου πέρασε οριστικά. Στέγη μάλλον θα βρει. Ας είναι καλά οι κολλητοί. Καθότι όπως λέει και ο Σαββόπουλος στην Ελλάδα την ιστορία γράφουν οι παρέες.

Αλλά μην ανησυχείτε. Συχνά-πυκνά θα μαθαίνετε για τα κατορθώματα του Πέτρου στη Μύκονο. Το γνωρίζει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και θα τα παίξει και φέτος, όπως κάθε καλοκαίρι…