Κοινωνία

Σάμος: Απολογείται την Τετάρτη η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της

Σάμος: Απολογείται την Τετάρτη η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης ζήτησε και έλαβε ώστε να απολογηθεί η 49χρονη από τη Σάμο, η οποία το Μεγάλο Σάββατο σκότωσε τον πατέρα της ενώ κοιμόταν.

Η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 70χρονο πατέρα της και παραπέμφθηκε στην αρμόδια Ανακρίτρια. Η 49χρονη κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη κατάφερε στον 70χρονο πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας υδραυλικό κάβουρα το πρωί του Σαββάτου. Στη συνέχεια κάλεσε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε την πράξη της.

Σε εξέλιξη είναι η αστυνομική έρευνα για τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από το νησί, οι γείτονες αναφέρουν ότι η 49χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, συγγενής του θύματος ανέφερε πως η 49χρονη, αφότου χώρισε, πριν από 15 χρόνια, έμενε στη Σάμο με τον πατέρα της. Επίσης, είπε ότι είχε χτυπήσει ξανά τον πατέρα της τα Χριστούγεννα και πως παρά το σοβαρό πρόβλημα που είχε, δεν έπαιρνε τη φαρμακευτική αγωγή που της είχε οριστεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X