Επιλογές

Τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει νέο γραμματέα

Τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει νέο γραμματέα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τα ονόματα του Πάνου Σκουρλέτη και του Νίκου Παππά  να βρίσκονται επάνω στο τραπέζι ως οι επικρατέστερες υποψηφιότητες για την θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συνεδριάσει την ερχόμενη Δεύτερα το απόγευμα η ΚΕ του κόμματος.

Την ίδια στιγμή ωστόσο κορυφαίες πηγές δεν απέκλειαν την τελευταία στιγμή να υπάρξει πρόταση έκπληξη από την νέα γενιά των στελεχών

“Το κόμμα πρέπει να ενισχυθεί και να ισχυροποιηθεί ενόψει των μαχών που πρέπει να δώσει την επόμενη περίοδο”, έλεγαν  κομματικές πηγές μετά την ολοκλήρωση του Πολιτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε επί 4 ώρες στην Κουμουνδούρου υπό την προεδρεία του  Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες θέλουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να μην μπήκαν στην ονοματολογία αλλά περισσότερο να κινήθηκε στο πως το κόμμα  θα ανταποκριθεί  στα νέα του αυξημένα καθήκοντα . Ακόμα συζήτησαν  τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει αντίστοιχος των προσδοκιών και να είναι σε θέση να υλοποιήσει ένα συνεκτικό σχέδιο που αφορά στην ανάπτυξη, τη στήριξη της μισθωτής εργασίας, τη στήριξη της νεολαίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X